I sidste uge afholdte GUX Aasiaat den årlige Tiger Cup, hvor 16 hold kæmpede mod hinanden i disciplinerne fodbold, håndbold, ultimate og volleyball. Turneringen løb over 4 eftermiddage i Hallen, hvor der blev kæmpet under publikums opbakning.
Fodboldturneringen blev flot vundet af 2S, der vandt alle deres kampe i puljen på nær en enkelt som endte uafgjort.
På anden dagen handlede det om håndbold, hvor 3PQ vandt alt, hvad de var involveret i.

I ultimate turneringen vandt 3T, der slog 1R i en spændende kamp.

På turneringens sidste dag slog 3PQ lærerholdet overlegent i finalen. Lærerne havde ellers spillet et par gode kampe, men kræfterne slog ikke til i sidste og afgørende kamp.
Stemningen var høj, da meget var på spil for 3PQ. Hvis lærerne havde vundet finalen, ville 2P havde vundet det hele turneringen. Men 3PQ vandt finalen i volleyball og blev dermed vinder af hele turneringen tæt forfulgt af 2P som sluttede på en flot anden plads.

IMG_6167 IMG_6172 IMG_6203 IMG_6208 IMG_6227 IMG_6236 IMG_6273 IMG_6303 IMG_6307 IMG_6309 IMG_6314 copy