Indvielse

Mandag den 22. februar var en stor dag, for den dag blev vores ny renoverede skole, samt skolens nye tilbygning indviet.

Indvielsen blev markeret ved en festlighed, med mange gæster udefra. Naalakkersuisoq for uddannelse, Nivi Olsen, samt borgmester for Qaasuitsup Kommunea, Ole Dorph, samt vores lokale politikere, og andre lokale erhvervsfolk var blandt gæsterne.

Op til indvielsen havde elever og personale haft travlt med at forberede sig til den store dag.

Ved selve festligheden blev der holdt en række taler. Rektor, Otto Simonsen, bød gæsterne velkommen, til den nye skole. Otto Simonsen blev rektor ved GUX-Aasiaat i august 2015, altså i den periode, hvor der var gang i det store byggeri.

Naalakkersuisoq for uddannelse, Nivi Olsen, holdt også tale:

– Nu har I virkelig gode rammer her på skolen. Nu skal I til at vise, at I også kan klare de faglige udfordringer, sagde Nivi Olsen i sin tale, som primært var retten mod eleverne.

1.y og René fra 2.g optrådte med sang og musik, og efter ceremonien, blev der budt kaffe, kage og sodavand til eleverne.

Her på skolen, er meget glade for de nye rammer vi har fået. De store nye lokaler, med moderne inventarer, den nye store aula, den lille kantine og ikke mindst den moderne musiklokale med studie.