Der blev målt og beregnet, skrevet og trykt, interviewet og filmet, samlet og bygget i stor stil under dette års temadage med fællesemnet De Olympiske Lege.

Og der blev dystet, kæmpet en brav kamp og opnået flere rekorder end tidligere, da skolen gik i gang med at undersøge forsiden og bagsiden af OL-medaljerne i tre hektiske dage.
I modsætning til tidligere var eleverne i år inddelt efter studieretninger, og arbejdede på tværs af årgange inden for den samme studieretning for at styrke det faglige indhold og skabe lidt mere sammenhold på de enkelte studieretninger. Og det lykkedes ganske godt.
Det intensive arbejde endte med et stort tilrettelagt show i 3 timer, der startede med en grønlandsk åbningsceremoni efterfulgt af flere udstillinger, en avis og film.
Som afslutning på showet blev den olympiske ild tændt i OL-tårnet, bygget på myten om Babels tårnet, der vokser ind i himlen – og skabt af skrald.

img_3949

Den kreative studieretning kiggede blandt andet nærmere på OL-værtsbyer før, under og efter OL

img_3966

I Science så man på OL med videnskabelige øjne og fik produceret både plancher, grafer og videoer

img_0181

Den sproglige studieretning havde valgt at lave en udstilling nogle af OL’s mange stjerners historie

img_20161005_122922

Almen studieretning indledte det store show med en grønlandsk åbningsceremoni inspireret af det mytiske og kulturelle Grønland

 

 

 

 

 

 

img_3925

Den kreative studieretnings filmhold lavede 2 propaganda film, der henholdsvis hylede OL og gik mere kritisk til værks og fremhævede bagsiden af medaljen

img_4041

Olympic Times blev sendt på gaden under temadagene. En avis fyldt med interessante populærvidenskabelige artikler, debatindlæg, og portrætartikler om mennesker, rekorder og medaljer