Igen summede skolen af liv efter en lang sommerferie, da 147 nye 1.g’ere var mødt op fredag den 5. august til deres første skoledag.
Med store forventninger er de klar til at blive en del af dét fællesskab, som en skole med i alt 350 elever tilbyder, og så er de den første årgang, som fra første skoledag af får glæde af en helt gennemført moderne uddannelsesinstitution.
For der er sket meget siden sidste skoleårs begyndelse. En omfattende renovering af de eksisterende bygninger og en yderst moderne tilbygning, danner nu den perfekte ramme for en inspirerende hverdag på GUX Aasiaat. IT området er for alvor blevet opgraderet med helt nye IT-løsninger, der giver bedre internetforhold. Der er endvidere indkøbt nye digitale tavler, computere og printere, så skolen til fulde lever op til kravene for en moderne uddannelsesinstitution.
Og der var ikke kun nye elever i aulaen den første skoledag. Rektor kunne præsentere fem nye lærere, som er ved at finde sig til rette i de nye omgivelser. Det betyder blandt andet, at man i år kan udbyde tysk som endnu et sprogfag.
Der er med andre ord meget at se frem til som ny elev på GUX Aasiaat.

Her er nogle billeder fra dagens byløb, hvor eleverne kunne blive lidt klogere på både faglige emner og Aasiaat.

IMG_4871 IMG_4862 IMG_4856 IMG_4852 IMG_4843 IMG_4836